Regina Elizabeth II a fost INTERNATĂ în spital. Suverana are ”moralul bun”

Postat la 03 martie 2013 19 afişări

Regina Elizabeth II a Marii Britanii, în vârstă de 86 de ani, a fost internată în spital din cauza gastroenteritei. Regina şi-a anulat sâmbătă o vizită oficială în Ţara Galilor din cauza gastroenteritei, anunţa vineri Palatul Buckingham.

"Regina este sub observaţie la spitalul King Edward VII din Londra din cauza simptomelor unei gastroenterite. Ca măsură de precauţie, toate angajamentele sale oficiale din această săptămână au fost fie amânate, fie anulate", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, precizând că spitalizarea este "o măsură de precauţie" pentru "a le permite medicilor să o supravegheze mai bine".

Regina are "moralul bun" şi "are o stare de sănătate bună" cu excepţia gastroenteritei.

Ca "măsură de precauţie, toate angajamentele sale oficiale din această săptămână au fost fie amânate, fie anulate", a declarat sursa citată

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Regina Elizabeth II,
spital,
moral
/actualitate/regina-elizabeth-ii-a-fost-internata-in-spital-suverana-are-moralul-bun-10628511
10628511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.