Regele Mihai va rosti un discurs istoric în Parlament, în absenţa lui Băsescu şi Boc

Postat la 25 octombrie 2011 24 afişări

Regele Mihai e aşteptat, marţi, în Parlament, pentru a rosti un discurs, primul în faţa forului legislativ după mai bine de 60 de ani, eveniment de la care însă vor absenta, deşi au fost invitaţi, preşedintele, premierul, patriarhul BOR, prezenţa multor parlamentari ai puterii fiind şi ea incertă.

Discursul are loc cu ocazia celei de a 90-a aniversări a fostului suveran. Şedinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării Regelui Mihai urmează să înceapă la ora 10.00. Principesa Margareta a declarat recent că fostul suveran este foarte emoţionat înaintea discursului pe care urmează să îl rostească în faţa deputaţilor şi senatorilor, precizând că Regele Mihai a aşteptat mult timp acest moment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regele mihai,
discurs,
parlament,
aniversare
/actualitate/regele-mihai-va-rosti-un-discurs-istoric-in-parlament-in-absenta-lui-basescu-si-boc-8898829
8898829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.