Regele Mihai: România de astăzi e o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri

Postat la 25 octombrie 2011 118 afişări

Regele Mihai a declarat, în discursul rostit marţi în Parlament, că nu vede România de astăzi "ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri".

"Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a spus Regele Mihai. El a mai declarat că "stă doar în puterea noastră să facem ţara statornică, prosperă şi admirată în lume". "Se cuvine să rezistăm prezentului şi să ne pregătim viitorul. Uniţi între noi şi cu vecinii şi fraţii noştri, să continuăm efortul de a redeveni demni şi respectaţi. Am servit naţiunea română de-a lungul unei vieţi lungi şi pline de evenimente, unele fericite şi multe nefericite. După 84 de ani de când am devenit Rege, pot spune fără ezitare naţiunii române: Cele mai importante lucruri de dobândit, după libertate şi democraţie, sunt identitatea şi demnitatea. Elita românească are aici o mare răspundere", a mai spus Regele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regele mihai,
discurs,
parlament,
viitor
/actualitate/regele-mihai-romania-de-astazi-e-o-tara-pe-care-am-luat-o-cu-imprumut-de-la-copiii-nostri-8900868
8900868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.