Regele Mihai împlineşte 91 de ani. Discursul integral susţinut în Parlament anul trecut

Postat la 25 octombrie 2012 26 afişări

Regele Mihai, care aniversează joi împlinirea a 91 de ani, a rostit în luna octombrie a anului 2011 un discurs în Parlamentul României.

Discursul pe care Majestatea Sa Regele Mihai l-a rostit marţi în Parlament a fost publicat integral pe site-ul Principelui Radu.

Prezentăm discursul integral al Majestăţii Sale:

"Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi,

Sunt mai bine de şaizeci de ani de când m-am adresat ultima oară naţiunii române de la tribuna Parlamentului. Am primit cu bucurie şi cu speranţă invitaţia reprezentanţilor legitimi ai poporului. Prima noastră datorie astăzi este să ne amintim de toţi cei care au murit pentru independenţa şi libertăţile noastre, în toate războaiele pe care a trebuit să le ducem şi în evenimentele din Decembrie 1989, care au dărâmat dictatura comunistă. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru.

Continuarea pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regele mihai,
discurs,
parlament,
discurs
/actualitate/regele-mihai-implineste-91-de-ani-discursul-integral-sustinut-in-parlament-anul-trecut-10256052
10256052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.