Recursurile din DOSARUL TRANSFERURILOR de jucători, judecate în 14 mai la instanţa supremă

Postat la 23 ianuarie 2013 14 afişări

ICCJ a primit şi înregistrat, miercuri, dosarul privind transferurile de jucători, în care au fost condamnaţi la închisoare cu executare sau suspendare opt oameni de fotbal, printre care fraţii Becali, George Copos, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Mihai Stoica, şi a stabilit termen în 14 mai.

Dosarul în care opt persoane importante din fotbalul românesc au primit pedepse cu executare sau cu suspendare a ajuns, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), după ce Curtea de Apel Bucureşti, instanţă ce a hotărât condamnarea acestora pentru corupţie, şi-a motivat această decizie.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a dat publicităţii, vineri, motivarea deciziei din 12 noiembrie 2012, prin care această instanţă a desfiinţat achitările date de Tribunalul Bucureşti în dosarul transferurilor de jucători şi i-a condamnat pe George Copos, principal acţionar al FC Rapid, Jean Pădureanu, preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Mihai Stoica, în prezent managerul general al FC Steaua, Cristian Borcea, fostul preşedinte executiv al FC Dinamo, şi alte patru persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dosar,
transfer,
jucători
/actualitate/recursurile-din-dosarul-transferurilor-de-jucatori-judecate-in-14-mai-la-instanta-suprema-10518613
10518613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.