Record absolut de coronavirus în Statele Unite în ultimele 24 de ore

Autor: Andreea Tobias Postat la 30 octombrie 2020 300 afişări

Record absolut de coronavirus în Statele Unite în ultimele 24 de ore

Statele Unite au înregistratun record absolut al infecţiilor cu Sars Cov 2: peste 91.000 în ultimele 24 de ore. Această cifră nu a fost niciodată înregistrată până acum, de la începutul pandemiei. 

Statele Unite depăşesc 9 milioane de cazuri, iar o creştere a infecţiilor este înregistrată în mai mult de 20 de state.

Preşedintele Donald Trump este încrezător: „Franţa şi Germania nu merg bine. Vrem binele lor, dar se închid. Nu vom închide".

Creşterea numărului de cazuri vine la mai puţin de o săptămână înainte de alegerile prezidenţiale. Printre cele mai afectate state de ultimul val Covid-19 se numără Ohio, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Wisconsin, care vor juca un rol important în alegeri, scrie Reuters.

Joi, 12 state au stabilit recorduri de o zi pentru noile infecţii: Illinois, Indiana, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Mexico, Carolina de Nord, North Dakota, Ohio şi Oregon.

Pe lângă noile infecţii, decesele şi spitalizările cresc, de asemenea. Pentru a treia oară în octombrie, peste 1.000 de persoane au murit într-o singură zi, joi.

Peste 229.000 de oameni au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite. Numărul pacienţilor spitalizaţi a crescut cu peste 50% în octombrie, la 46.000.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
coronavirus,
record,
inregistrare,
refuz,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.