Real afişează preţuri minime pentru 2.000 de produse

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 septembrie 2012 176 afişări

Magazinele Real derulează până pe 11 septembrie o campanie de reduceri de preţuri pentru peste 2000 de produse alimentare şi nealimentare din oferta sa.

Campania vizează 1.184 de articole alimentare şi 868 de produse nealimentare, cu un accent particular pe produsele alimentare de bază, produse fresh şi ultra-fresh (fructe, legume, produse şi preparate din carne, brânzeturi, lactate, produse de brutărie, produse congelate etc). Pentru această campanie reţeaua a realizat un catalogul special.

"Cheia strategiei noastre o reprezintă îmbinarea a două elemente: dezvoltarea portofoliului de mărci proprii şi întărirea relaţiilor de colaborare cu furnizorii români. (...) Suntem permanent preocupaţi nu doar de reducerea preţurilor, ci şi de îmbunătăţirea serviciilor auxiliare pe care le oferim clienţilor, de natură să contribuie într-o măsură tot mai mare la eficientizarea bugetelor de cumpărături, precum transportul gratuit la domiciliu al produselor nealimentare, pentru cumpărături care depăşesc 500 de lei; în plus, am crescut numărul de curse gratuite pentru clienţii Real şi am redesenat rutele de transport, ca să acopere cât mai mult din oraşele în care suntem prezenţi", declară Eugen Mihai, director de marketing la Real Hypermarket România.

Catalogul cu cele peste 2000 de produse cu preţuri reduse este valabil până pe 11 septembrie a.c. şi vizează întreaga reţea naţională a magazinelor Real.Real Hypermarket România s-a lansat oficial în martie 2006 şi operează 24 de magazine pe piaţa locală în 18 oraşe din ţară - 4 în Bucureşti, câte 2 în Timişoara, Oradea şi Constanţa şi câte unul în Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Ploieşti, Piteşti şi Craiova. Reţeaua magazinelor real,- comercializează aproximativ 70.000 de produse alimentare şi nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Real,
produse,
preturi
/actualitate/real-afiseaza-preturi-minime-pentru-2-000-de-produse-10023926
10023926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.