Reacţii dure ale angajaţilor Hidroserv Porţile de Fier la întâlnirea cu administratorul judiciar

Postat la 17 martie 2013 27 afişări

Zeci de angajaţi ai Hidroserv Porţile de Fier s-au manifestat zgomotos, sâmbătă, la întâlnirea cu administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să participe la discuţiile programate cu acesta, în cele din urmă fiind lăsaţi să asiste liderii de sindicat.

Reacţii dure ale angajaţilor Hidroserv Porţile de Fier la întâlnirea cu administratorul judiciar

 Întâlnirea programată pentru sâmbătă între angajaţii Hidroelectrica Porţile de Fier şi administratorul judiciar Remus Borza a fost organizată la sediul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin, dar au venit şi zeci de angajaţi ai Hidroserv Porţile de Fier, curioşi să afle care este soarta locurilor lor de muncă, în condiţiile în care au fost anunţate disponibilizări la toate cele opt unităţi Hidroserv din ţară..

"Suntem Sindicatul Porţile de Fier şi ni se interzice dreptul legal de a participa la discuţii. Domnul Borza a pus angajaţii să nu mi se dea voie să intru în sală. Am fost ameninţat că nu am voie să intru în sală", a spus preşedintele Sindicatului Porţile de Fier, Cristinel Popescu.

"Am intrat cu ceilalţi colegi şi am fost dat afară. Mi-au spus că nu sunt pe listă. Voiam să vedem şi noi soarta noastră, a tuturor", a declarat un alt bărbat care a încercat să intre în sala unde urma să aibă loc întâlnirea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reactii-dure-ale-angajatilor-hidroserv-portile-de-fier-la-intalnirea-cu-administratorul-judiciar-10672302
10672302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.