Reactia oficiala a Samsung Romania dupa interdictia de a mai vinde tablete in Europa: tabletele deja distribuite se vand fara restrictii

Postat la 10 august 2011 18 afişări

Tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 deja distribuite vor fi vandute fara restrictii au precizat oficialii companiei Samsung dupa ce in data de 9 august in urma unui ordin preliminar al Judecatoriei din Dusseldorf distributia gadgetului este restrictionata in majoritatea tarilor din Europa, cu exceptia Olandei.

Sud coreeni anunta ca se vor lupta in instanta pentru a ridica restrictiile insa pana cand vor reusi acest lucru vor respecta decizia instantei din Germania.

"Samsung va lua masurile necesare pentru a raspunde acestui ordin preliminar in justitie in vederea protejarii drepturilor de proprietate intelectuala si a eliminarii aceastei restrictii", conform pozitiei transmise pe e-mail de reprezentantii companiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Europa,
interdictie,
Samsung
/actualitate/reactia-oficiala-a-samsung-romania-dupa-interdictia-de-a-mai-vinde-tablete-in-europa-tabletele-deja-distribuite-se-vand-fara-restrictii-8597636
8597636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.