Reacţia lui Ponta la declaraţia lui Crin Antonescu: Nu mă simt ameninţat sau intimidat

Postat la 08 august 2012 19 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat că nu se simte "ameninţat sau intimidat" în problema listelor electorale şi că face faţă activităţii zilnice de la Guvern, cu o colaborare foarte bună cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, răspunzând astfel la afirmaţiile de marţi ale lui Crin Antonescu.

"Nu mă simt ameninţat, nici intimidat, dar spun un singur lucru, ceea ce a spus şi domnul Antonescu: colaborăm foarte bine. Sigur că presiunea principală şi sarcina principală este pe umerii Guvernului şi aşa e normal să fie. Preşedintele, în general - dar, sigur, au fost şi cazuri diferite - are atribuţiile sale constituţionale. Greul e întotdeauna pe Guvern şi problemele de zi cu zi sunt la Guvern. Deocamdată, fac faţă foarte bine şi cred că voi face şi în continuare", a spus Ponta, miercuri, jurnaliştilor care i-au solicitat să comenteze afirmaţiile lui Crin Antonescu. Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că a observat că Guvernul a dat dovadă de "timiditate şi ezitare" în chestiunea listelor pentru referendumul din 29 iulie, afirmând că premierul Victor Ponta pare "ameninţat şi intimidat" în ultimele zile.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ponta,
antonescu,
amenintari,
intimidari
/actualitate/reactia-lui-ponta-la-declaratia-lui-crin-antonescu-nu-ma-simt-amenintat-sau-intimidat-9931810
9931810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.