Reacţia lui Cîţu la acuzaţiile lui Barna: Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 aprilie 2021 251 afişări

Reacţia lui Cîţu la acuzaţiile lui Barna: Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate

Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar România ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze, transmite premierul Florin Cîţu, ca reacţie la acuzaţiile lui Dan Barna.

„Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze”, transmite Florin Cîţu.

El precizează că România are un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane.

„Au fost deschise noi fluxuri şi capacitatea de vaccinare în România depăşeşte 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi! Cu toţii vrem să scăpam de pandemie şi să ne întoarcem la vieţile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră şi ţine de fiecare dintre noi”, conchide premierul.

Reacţia lui Florin Cîţu vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
barna,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.