RCS&RDS, amendata cu 300.000 de lei pentru taxa pe telefonie

Postat la 16 septembrie 2010 8 afişări

RCS&RDS, numarul unu pe piata locala de servicii TV, a fost amendata cu 300.000 de lei de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii (ANCOM) pentru ca nu si-a notificat abonatii cu privire la introducerea, pentru serviciul de telefonie fixa, a unei taxe de mentenanta de 5 lei.

"Daca pana la data de 29 octombrie 2010, RCS&RDS nu-si va notifica clientii cu privire la introducerea acestei taxe, cu mentiunea expresa in cuprinsul notificarii ca utilizatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 de zile de la primirea notificarii, fara plata niciunei despagubiri, si nu-si va modifica contractul-cadru pana la data de 19 septembrie 2010, va plati amenda pentru fiecare zi de intarziere.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
RCS&RDS,
telefonie,
amenda
/actualitate/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-pentru-taxa-pe-telefonie-7265315
7265315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.