RCS&RDS a oferit 55,8 mil. euro pentru drepturile TV, suma minima ceruta de LPF

Postat la 27 iunie 2011 48 afişări

Reprezentantul RCS&RDS Ioan Bendei a oferit pentru cele sase pachete disponibile din drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I, pentru urmatoarele trei sezoane, suma de 55,8 milioane de euro cu TVA inclus, respectiv 45 milioane de euro fara TVA.

Oferta RCS&RDS este egala cu plafonul minim stabilit la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal de lunea trecuta (45 de milioane de euro fara TVA).

"Oferta noastra este de 55,8 de milioane de euro, cu TVA cu tot. Cred ca este o oferta corecta pentru timpurile de acum. Noi am depus-o in termenul solicitat. Nu stim inca daca se aproba sau nu, a ramas ca dansii sa hotarasca in Adunarea Generala", a declarat Bendei pentru MEDIAFAX, la iesirea din sediul LPF unde a stat aproximativ 75 de minute.

Conform unor surse din cadrul LPF, propunerea RCS&RDS este singura primita de liga pentru cele sase pachete disponibile. De aceste pachete s-a mai aratat interesat postul Sport Klub, insa modalitatea de plata in rate pe care o propunea nu a fost acceptata de LPF.

Adunarea Generala a LPF a inceput astazi, la ora 13.00, urmand ca la incheierea acesteia presedintele Dumitru Dragomir sa anunte decizia in cazul drepturilor TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
RCS&RDS,
LPF,
drepturi,
televizare,
meciuri,
fotbal,
difuzare
/actualitate/rcs-rds-a-oferit-55-8-mil-euro-pentru-drepturile-tv-suma-minima-ceruta-de-lpf-8394043
8394043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.