Razboiul tabletelor. Asus a lansat patru noi tablete la CES

Autor: Roxana Cristea Postat la 06 ianuarie 2011 32 afişări

Producatorul de calculatoare Asus a lansat patru noi tablet PC-uri in cadrul CES, cel mai mare targ tehnologic din lume, care are loc la Las Vegas.

Numite Eee Pad Slider, Eee Pad Transformer, Eee Pad MeMO si Eee Slate EP121, tabletele sunt disponibile in trei marimi ale ecranului si utilizatorul isi poate alege Windows 7 sau Google Android ca sistem de operare, potrivit paidcontent.org. Atat Eee Pad Slider, cat si Eee Pad Transformer au camera foto incorporata, tastatura QWERTY, Adobe Flash si capacitatea de a inregistra video la o inalta rezolutie. Dispozitivele mai mici Eee Pad MeMo si Eee Slate EP121 au ecran tactil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
tablete,
CES
/actualitate/razboiul-tabletelor-asus-a-lansat-patru-noi-tablete-la-ces-7867871
7867871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.