Războiul Apple - Samsung: Instanţa a respins cererea americanilor de a creşte daunele dictate împotriva sud-coreenilor. Despre ce sumă era vorba

Postat la 30 ianuarie 2013 12 afişări

Instanţa a respins solicitarea Apple de a creşte daunele de un miliard de dolari decise anul trecut împotriva Samsung Electronics, concluzionând că grupul sud-coreean nu a încălcat cu bună ştiinţă patentele companiei americane.

Instanţa federală din San Jose, Caifornia, a refuzat marţi mai multe solicitări introduse de ambele companii după finalizarea procesului, inclusiv creşterea daunelor de 1,05 miliarde de dolari pe care Samsung ar trebui să le plătească Apple, rejudecarea procesului (dorită de ambele părţi) şi alte modificări ale deciziei, transmite Bloomberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daune,
Apple,
Samsung,
razboi
/actualitate/razboiul-apple-samsung-instanta-a-respins-cererea-americanilor-de-a-creste-daunele-dictate-impotriva-sud-coreenilor-despre-ce-suma-era-vorba-10529746
10529746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.