Rata de infectare în Bucureşti depăşeşte 3,7 la mie

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 septembrie 2021 308 afişări

Rata de infectare este, vineri, de 3,77 la mie în Bucureşti. Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă se întruneşte pentru a decide noi restricţii în Capitală.

Rata de infectare în Bucureşti depăşeşte 3,7 la mie

Prefectul Capitalei, Antonela Ghiţă, a transmis vineri că rata de infectare în Bucureşti este de 3,3 la mia de locuitori.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) se întruneşte vineri pentru a decide noi restricţii în Capitală, după ce Hotărârea de Guvern privind măsurile de combatere a pandemiei va fi publicată în Monitorul Oficial.

Joi a fost adoptată o decizie prin care au fost schimbate măsurile restrictive aplicate în funcţie de incidenţa cazurilor de COVID-19 din localităţi.

Astfel, pragul incidenţei a crescut de la 4 la 6 la mie pentru restricţiile de weekend.

Eventualele măsuri care vor fi luate vor intra în vigoare la ora 00.00 în următoarea zi ce urmează deciziei.

Capitala este de miercuri în scenariul roşu. Rata de infectare în Bucureşti era miercuri de 3,3 la mie, iar joi de 3,65 la mie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
incidenţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.