Ramona Mănescu: Am discutat cu cei de la Metrorex, cred că se va stinge conflictul de la metrou

Postat la 20 septembrie 2013 35 afişări

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat, vineri, că a avut o discuţie cu reprezentanţii Metrorex pe subiectul protestului organizat în Capitală şi a estimat că se va stinge conflictul în urma negocierilor purtate cu Ministerul de Finanţe.

Ramona Mănescu: Am discutat cu cei de la Metrorex, cred că se va stinge conflictul de la metrou

 Mănescu a fost întrebată cum va fi rezolvată problema grevei de la metroul bucureştean.

"Am discutat cu cei de la Metrorex, cred că am ajuns la un acord, ministerul Finanţelor a fost flexibil în ceea ce priveşte o parte din cererile celor de la Metrorex, eu cred că se va stinge acest conflict. Noi aşa ne dorim, ne dorim să fim alături de cei din sindicate, nu împotriva lor", a declarat ministrul.

Mănescu a precizat că în situaţia în care protestul de la metrou va avea loc se vor gândi “măsuri alternative” de deplasare pentru bucureşteni pentru perioada întreruperii circulaţiei cu metroul.

Angajaţii de la metrou au oprit activitatea marţi dimineaţă, între orele 04.00 şi 06.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ramona-manescu-am-discutat-cu-cei-de-la-metrorex-cred-ca-se-va-stinge-conflictul-de-la-metrou-11365636
11365636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.