Raluca Turcan: Cei care cer "congres pe bune" în PDL nu ar fi fost în conducere fără susţinere

Postat la 08 ianuarie 2013 14 afişări

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că mulţi dintre democrat-liberalii care cer "congres pe bune" în PDL nu ar fi fost în conducerea partidului dacă nu ar fi fost susţinuţi de cei care au candidat la preşedinţia PDL.

"Cred că mulţi dintre cei care cer «congres pe bune» nu ar fi fost în conducerea partidului dacă nu ar fi fost susţinuţi de către cei care au candidat la preşedinţia partidului. Cred că într-un partid este sănătos ca cel care candidează la preşedinţia partidului să sugereze cu cine şi-ar dori să facă echipa. Evident că de aici şi până la listuţe este o cale lungă şi n-aş dori să mai trăim experienţa Convenţiei pe bază de listuţă", a precizat Turcan.

Ea a arătat că la ultimul Colegiu Director al PDL s-a decis să se convoace o Convenţie Naţională mare, cu minimum 5.000 de participanţi.

"Cred că şi dorinţa conducerii partidului, care a luat această decizie, a fost ca în interior să avem o competiţie corectă, scoasă cât mai mult de sub influenţa jocurilor politice, care se fac oricum la toate partidele şi la toate nivelurile de alegeri", a adăugat Raluca Turcan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raluca Turcan,
"congres pe bune",
PDL
/actualitate/raluca-turcan-cei-care-cer-congres-pe-bune-in-pdl-nu-ar-fi-fost-in-conducere-fara-sustinere-10439995
10439995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.