Raluca Ţintoiu a fost numită director general al ING Pensii SAFPAP

Autor: Dorin Oancea Postat la 05 august 2013 395 afişări

Raluca Ţintoiu a fost desemnată Director General al ING Pensii SAFPAP, mandatul fiind supus aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Raluca Ţintoiu a fost numită director general al ING Pensii SAFPAP

Raluca Ţintoiu (37 ani) are peste 14 ani de carieră în domeniul financiar, ocupând poziţii de conducere în cadrul grupurilor ING şi UniCredit. În intervalul 2010 – 2012 a ocupat funcţia de CEO al UniCredit CAIB România, iar de la începutul anului 2013 a condus departamentul de Corporate Finance Advisory din cadrul Unicredit Ţiriac Bank.

Anterior, a ocupat poziţii executive şi manageriale în divizia de corporate şi investment banking a ING în România şi la Londra unde, în perioada 2006 – 2008, a fost vice-preşedinte pe zona de Corporate Finance.

A lucrat pe pieţele de capital, ocupându-se de emisiuni de acţiuni şi obligaţiuni, de consultanţă financiară pentru fuziuni şi achiziţii şi finanţări structurate, şi are tranzacţii coordonate în valoare de peste 3 miliarde de euro.

Raluca Ţintoiu îi urmează în funcţie lui Marius Popescu, care a fost desemnat anterior CEO al ING Asigurări de Viaţă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raluca-tintoiu-a-fost-numita-director-general-al-ing-pensii-safpap-11209384
11209384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.