Raiffeisen si FC Steaua lanseaza un card cu reduceri pentru suporterii stelisti

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 17 aprilie 2011 50 afişări

Raiffeisen Bank si FC Steaua au lansat un card de debit cu reduceri pentru toti suporterii clubului sportiv, care ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile de fotbal ale echipei Steaua, precum si la produsele de catering achizitionate in timpul meciurilor de fotbal, in interiorul stadionului.

Posesorii cardului beneficiaza de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului, daca platesc biletele cu cardul, si de o reducere de 10% la toate produsele cumparate din magazinele Steaua. Banca precizeaza ca lansarea cardului este doar primul pas dintr-un parteneriat pe termen lung cu clubul Steaua.

Cardul este disponibil din 18 aprilie in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara. Pentru a intra in posesia lui, suporterii Steaua trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea lua cardul din aceeasi agentie.

"Raiffeisen Bank doreste sa sustina sportul si de aceea am creat un card care ofera atat reduceri pentru suporteri, cat si conditii mai bune de antrenament pentru tineri si juniori", a spus Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Banca doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de utilizatorii cardului la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din clubul FC Steaua. Raiffeisen Bank va dona aceluiasi Centru si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului.

Raiffeisen Bank Romania, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor, are o retea de 540 de agentii care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii. Banca a incheiat anul trecut cu un profit net de 83 de milioane de euro, in crestere cu 12% fata de 2009, la active de 5,1 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-si-fc-steaua-lanseaza-un-card-cu-reduceri-pentru-suporterii-stelisti-8165555
8165555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.