Raiffeisen începe să dea IMM-urilor finanţări din cele 15 milioane de euro de la BEI

Autor: Ciprian Botea Postat la 15 ianuarie 2013 20 afişări

Raiffeisen Leasing, divizia locală de leasing financiar a grupului austriac cu acelaşi nume, a început să vândă întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) finanţări pentru achiziţia de echipamente şi vehicule noi din linia de credit de 15 milioane de euro primită în toamna anului trecut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).

Raiffeisen Leasing, divizia locală de leasing financiar a grupului austriac cu acelaşi nume, a început să vândă întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) finanţări pentru achiziţia de echipamente şi vehicule noi din linia de credit de 15 milioane de euro primită în toamna anului trecut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI). Clienţii pot lua prin această facilitate credite la costuri mai mici decât în condiţii standard. Compania de leasing percepe o marjă de dobândă de 4,95% peste Euribor şi o taxă de administrare de 1,85%.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raiffeisen,
IMM-uri,
finanţări,
BEI
/actualitate/raiffeisen-incepe-sa-dea-imm-urilor-finantari-din-cele-15-milioane-de-euro-de-la-bei-10467668
10467668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.