RAED ARAFAT, numit ministru al Sănătăţii. Arafat va depune jurământul la ora 19:00

Postat la 07 noiembrie 2012 37 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Raed Arafat va avea loc astăzi, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii. La începutul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sănătăţii, printr-un decret semnat de către preşedintele Traian Băsescu. Ponta a arătat atunci că subsecretarul de stat Raed Arafat nu a dorit să ocupe postul de ministru şi că, în calitate de şef al Guvernului, nici nu intenţionează să desemneze o altă persoană ca ministru până la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
arafat,
juramant,
cotroceni,
ministru
/actualitate/raed-arafat-numit-ministru-al-sanatatii-arafat-va-depune-juramantul-la-ora-19-00-10280737
10280737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.