Radu Georgescu se implică în Smart Bill

Autor: Anca Barbulescu Postat la 11 aprilie 2013 187 afişări

Omul de afaceri şi antreprenorul în serie Radu Georgescu se va implica în luarea deciziilor strategice ale Smart Bill, o soluţie de facturare românească.

Radu Georgescu se implică în Smart Bill

Smart Bill anunţă înfiinţarea unui Board of Advisors din care va face parte Radu Georgescu (antreprenor în serie si investitor). Rolul acestui board este de a consilia echipa Smart Bill în luarea deciziilor.

Smart Bill a fost lansat în 2007, iar în prezent deserveste peste 18.000 de clienţi. Soluţia poate fi accesată de pe orice calculator cu Windows, MAC OSX sau Linux, dar si online din orice tip de browser. Din anul 2010, compania a intrat si pe piata soluţiilor software de gestiune a stocurilor, oferind clienţilor soluţia: Smart Bill Gestiune si Facturare.

Cu Smart Bill se emit peste 200.000 de documente lunar, serviciul asigurând managementul întregului proces de facturare: emitere factură, livrare si stocare.

“Cooptarea lui Radu Georgescu în cadrul Board of Advisors al Smart Bill se numară printre cele mai importante acţiuni ale companiei din ultimul an. Am dezvoltat împreună cu Radu Georgescu o strategie de extindere a Smart Bill la nivel internaţional”, spune Radu Hasan, Co-Fondator si CEO Smart Bill.

Din Board of Advisors Smart Bill mai fac parte si alţi mentori care pentru moment îsi vor păstra anonimatul. Pe viitor, se doreste atragerea si altor susţinători strategici cu o foarte bună înţelegere a business-ului si a obiectivelor de expansiune internaţională ale Smart Bill. 

“Smart Bill este o companie românească cu potenţial mare de a depăsi graniţele României. Are avantajul unei echipe bine închegate si foarte hotarâte să atingă obiective îndrăzneţe. Am incredere în ei si sunt convins că vom auzi numai vesti bune de la Smart Bill”, mentionează Radu Georgescu.

Cu peste 20 de ani de experienţă în fondarea si dezvoltarea de companii tehnologice (software, Internet, eCommerce), Radu Georgescu este unul dintre cei mai recunoscuţi antreprenori în serie si investitori din România si regiune. Radu este fondatorul GECAD Group si în prezent activează ca membru în Board-ul mai multor companii de tehnologie si ecommerce printre care Avangate, Axigen, GECAD NET, CloudBag si Elefant.ro. Radu a întreprins unele dintre cele mai importante exit-uri din România (vânzarea tehnologiei antivirus RAV către Microsoft în 2003 si vânzarea GECAD ePayment către gigantul Naspers în 2010).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-georgescu-se-implica-in-smart-bill-10735818
10735818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.