Răcire accentuată, mai ales în estul şi sudul ţării. Cum va fi vremea joi şi vineri

Postat la 09 noiembrie 2011 13 afişări

Joi, vremea se va răci accentuat, mai ales în estul şi sudul ţării, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi temporar noros. Vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare local la munte, mixte în zona subcarpatică, pe arii restrânse în Moldova şi predominant sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în regiunile extracarpatice şi la munte şi în general slab în rest. În Bucureşti, vremea se va răci accentuat. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii ca trecător, pe parcursul zilei, să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1...0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre -3 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
prognoza,
racire,
vreme,
precipitatii
/actualitate/racire-accentuata-mai-ales-in-estul-si-sudul-tarii-cum-va-fi-vremea-joi-si-vineri-8955910
8955910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.