RA-APPS scoate la vânzare 130 imobile: Lista apartamentelor, terenurilor, vilelor şi hotelurilor

Postat la 13 ianuarie 2012 33 afişări

RA-APPS a început procedurile de vânzare pentru 130 imobile, incluzând apartamente în centrul Capitalei, spaţii comerciale, terenuri, vile şi hoteluri, dar fără ca active valoroase, precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf şi Mara, să fie introduse pe lista primelor bunuri care vor fi înstrăinate.

Lista primelor imobile pentru care Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a început procedurile de vânzare şi stabilire a preţului de licitaţie cuprinde peste 90 apartamente şi 10 spaţii comerciale din zone centrale ale Capitalei, respectiv strada Mihai Eminescu, bulevardul Magheru şi bulevardul Nicolae Bălcescu, şi din zona Aviaţiei, precum şi terenurile aferente hotelului Robinson din Predeal (3.066 metri pătraţi), terenurile de tenis şi minigolf ale hotelului Arad din Neptun-Olimp (14.414 metri pătraţi) şi alte astfel de active din Bucureşti şi comuna Snagov, precum şi un apartament de trei camere din Cluj-Napoca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RA-APPS,
vânzare,
imobile
/actualitate/ra-apps-scoate-la-vanzare-130-imobile-lista-apartamentelor-terenurilor-vilelor-si-hotelurilor-9145289
9145289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.