RA-APPS scoate din nou la vânzare casele pentru care nu a găsit ofertanţi, dar nu scade din preţ

Postat la 15 februarie 2013 12 afişări

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat va scoate la vânzare în martie, prin licitaţie cu strigare, un nou lot de apartamente din centrul Capitalei, pe care a mai încercat şi anul trecut să le vândă, dar nu a reuşit în lipsă de ofertanţi, instituţia hotărând însă să menţină acelaşi preţ de pornire.

Regia a decis astfel ca, la începutul lunii martie, să scoată la vânzare un apartament cu şase camere pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în suprafaţă de 137 metri pătraţi (la acelaşi preţ de pornire ca şi anul trecut, de 194.000 euro), un apartament cu trei camere tot pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în suprafaţă de 86 metri pătraţi (tot la preţul de pornire de 132.000 euro), un apartament cu patru camere pe Bulevardul Carol, de 104 metri pătraţi (tot de la 90.000 euro) şi un alt apartament cu patru camere, pe Bulevardul Lascăr Catargiu (din nou la 141.000 euro).

Oferta este completată de alte apartamente pe care regia a încercat de asemenea să le vândă anul trecut, tot fără succes, cu menţinerea aceluiaşi preţ, respectiv un apartament cu trei camere pe strada Dimitrie Paciurea, sector 2, de 79 metri pătraţi (tot de la 70.000 euro) şi un apartament cu trei camere pe strada Trestiana, sector 5, de 61 metri pătraţi (din nou de la 74.000 euro).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RA-APPS,
vânzare,
case
/actualitate/ra-apps-scoate-din-nou-la-vanzare-casele-pentru-care-nu-a-gasit-ofertanti-dar-nu-scade-din-pret-10564434
10564434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.