RA-APPS încearcă din nou să vândă imobile pentru care în 2012 nu a găsit cumpărători

Postat la 17 ianuarie 2013 12 afişări

RA-APPS a decis să scoată din nou la vânzare, prin licitaţie cu strigare, şase apartamente din zona centrală a Capitalei, un nou teren aferent complexului Măgurele şi trei vile din staţiuni montane şi pe litoral, după ce majoritatea licitaţiilor organizate anul trecut au eşuat din lipsă de ofertanţi.

Pentru apartamentele din Bucureşti, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a organizat, de altfel, licitaţii şi anul trecut, dar fără succes. Chiar şi în aceste condiţii, regia păstrează acelaşi preţ de pornire pentru apartamentele ofertate.

Astfel, în prima săptămână din luna februarie, regia va oferi din nou la vânzare un apartament cu 4 camere, de 107 metri pătraţi, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 9 (la acelaşi preţ de pornire ca şi anul trecut, de 146.000 euro), un apartament cu 4 camere, de 138 metri pătraţi, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 35 (tot la preţul de pornire de 180.000 euro) şi un apartament cu 3 camere, de 87 metri pătraţi, de pe Bulevardul Regina Elisabeta 25 (tot la acelaşi preţ de pornire de 98.200 euro).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RA-APPS,
cumpărători,
imobile
/actualitate/ra-apps-incearca-din-nou-sa-vanda-imobile-pentru-care-in-2012-nu-a-gasit-cumparatori-10482302
10482302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.