Putin va câştiga alegerile prezidenţiale din primul tur, cu 58,6 la sută din voturi - sondaj

Postat la 20 februarie 2012 49 afişări

Premierul rus Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidenţiale din 4 martie, ar urma să câştige alegerile din primul tur cu 58,6 la sută din voturi, a declarat luni la Moscova directorul centrului de studiu al opiniei publice ruse (VTsIOM), Valeri Fiodorov, relatează RIA Novosti în pagina online.

"Conform unui sondaj realizat pe 11 februarie, Vladimir Putin ar trebui să obţină 58,6 la sută din voturi", a declarat Fiodorov. Urmează Ghenadi Ziuganov (Partidul Comunist) cu un scor de 14,8 la sută şi Vladimir Jirinovski (Partidul Liberal-Democrat) cu 9,4 la sută din voturi. Candidatul independent Mihail Prohorov ar obţine 8,7 la sută din voturi, iar Serghei Mironov (Rusia Justă) ar obţine doar 7,7 la sută din voturi. Conform VTsIOM, 67 la sută dintre persoanele chestionate consideră că premierul va câştiga alegerile din primul tur de scrutin, în timp ce 20 la sută se aşteaptă să fie organizat şi un al doilea tur.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
putin,
rusia,
alegeri
/actualitate/putin-va-castiga-alegerile-prezidentiale-din-primul-tur-cu-58-6-la-suta-din-voturi-sondaj-9251047
9251047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.