Putin nu are nevoie de campanie electorală: Nu vreau să par dezagreabil, dar nu am nevoie de întâlniri electorale

Postat la 29 septembrie 2011 15 afişări

Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat că "nu are nevoie" de întâlniri electorale pentru a pregăti alegerile prezidenţiale din martie la care va candida, în timpul unei întâlniri organizate miercuri cu scriitorii, relatează agenţiile de presă.

Răspunzându-i scriitorului Roman Zlotnikov care l-a întrebat dacă întâlnirea a fost organizată în scop electoral, Putin a răspuns negativ.

"Nu vreau să par dezagreabil, dar nu am nevoie de întâlniri electorale", a răspuns Putin, potrivit agenţiei oficiale RIA Novosti.

El a adăugat că organizează acest tip de întâlniri pentru a asculta "problemele momentului, pe teme concrete".

În cadrul aceleiaşi întâlniri, întrebat despre posibilitatea ca scriitorii să critice puterea, Putin s-a declarat dispus să asculte criticile constructive.

"Să critici puterea nu este un scop în sine", a subliniat el.

"Toată lumea ştie cum să joacă fotbal, hochei, toată lumea ştie cum se conduc ţara, economia, problemele sociale şi toată lumea vrea să dea sfaturi. Este bine, acest lucru înseamnă că oamenii nu sunt indiferenţi", a declarat Putin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie electorală,
Putin,
dezagreabil
/actualitate/putin-nu-are-nevoie-de-campanie-electorala-nu-vreau-sa-par-dezagreabil-dar-nu-am-nevoie-de-intalniri-electorale-8815626
8815626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.