Putin angajează degustători să-i guste mâncarea, ca să nu fie otrăvită

Postat la 25 iulie 2012 19 afişări

Vladimir Putin cere să fie verificat fiecare fel de mâncare care i se serveşte pentru ca să nu fie otrăvit, a dezvăluit miercuri la Paris Gilles Bragard, fondatorul unui club de bucătari de elită care gătesc pentru cei mai puternici oameni politici din lume.

Fiecare fel de mâncare servit preşedintelui rus, un fost agent KGB "obsedat de securitate", este verificat de către un degustător profesionist cu o calificare medicală, care se asigură că este complet sigur să fie consumat, potrivit publicaţiei britanice Daily Mail. "Încă mai există degustători la Kremlin, unde un doctor verifică fiecare fel în parte, împreună cu bucătarul", a declarat Bragard. Într-o intervenţie în cadrul unei reuniuni a "Club des Chefs des Chefs", la Paris, Bragard a mai dezvăluit că preşedinţilor americani le place ca mâncarea lor să fie "autorizată din punct de vedere al securităţii". Între aceştia se află şi George Bush, care a pus doi foşti agenţi FBI să guste fiecare fel în parte în timpul unei vizite la Londra.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
putin,
mancare,
otrava,
degustatori
/actualitate/putin-angajeaza-degustatori-sa-i-guste-mancarea-ca-sa-nu-fie-otravita-9902411
9902411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.