Puterea nu mai are majoritate in Senat: Serban Radulescu a demisionat din grupul PDL

Postat la 30 mai 2011 9 afişări

Senatorul Serban Radulescu si-a anuntat luni demisia din grupul parlamentar al PDL, afirmand ca face acest lucru "nu cu bucurie", demersul sau ducand la pierderea de catre coalitie a majoritatii in Senat.

"Vreau sa anunt azi, nu cu bucurie, ca incepand de azi nu mai fac parte din grupul PDL, ci voi activa ca senator independent neafiliat", a anuntat Serban Radulescu.

Senatori ai opozitiei au aplaudat acest anunt.

In urma demisiei lui Serban Radulescu, coalitia nu mai detine majoritatea la Senat, avand in prezent 68 de senatori, din totalul de 137.

In acelasi timp, PSD si PNL au impreuna 68 de senatori, insa Catalin Voicu se afla in arest, astfel ca se poate baza pe 67 de senatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Serban Radulescu,
PDL,
demisie
/actualitate/puterea-nu-mai-are-majoritate-in-senat-serban-radulescu-a-demisionat-din-grupul-pdl-8296600
8296600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.