Purtătorul de cuvânt al PNL spune că Biroul Executiv al partidului a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul şi posibilitatea pensionării la 70 de ani

Postat la 01 februarie 2022 45 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL spune că Biroul Executiv al partidului a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul şi posibilitatea pensionării la 70 de ani

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, marţi, că în cadrul Biroului Executiv al partidului s-a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul şi posibilitatea pensionării la 70 de ani, dar că nu se pune problema modificării vârstei de pensionare în acest moment.

Stroe a precizat că este vorba despre o iniţiativă a Ministerului Muncii într-un cu totul alt context politic faţă de cel din acest moment.

”Este şi motivul pentru care am socotit că cel mai înţelept lucru şi cel mai la îndemână lucru este să discutăm această chestiune în cadrul coaliţiei şi să luăm o decizie în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu se pune în acest moment problema modificării vârstei de pensionare sau a blocării cumulului pensiei cu salariul. După ce vom avea discuţia în coaliţie şi în cadrul guvernării vom ieşi cu o decizie”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Partidele din coaliţia de guvernare vor avea o şedinţă în cursul zilei de marţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensionari,
coalitie,
modificare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.