PSD: Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîţu şi Iohannis

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 mai 2021 91 afişări

Guvernarea Dreptei continuă politica anti-populaţie: scumpirile macină permanent puterea de cumpărare a oamenilor, mai ales că salariile şi pensile sunt îngheţate, acuză social-democraţii: „Sărăcirea românilor se dovedeşte singurul lucru bine făcut în România lui Cîţu şi Iohannis”.

PSD: Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîţu şi Iohannis

„Guvernarea Dreptei continuă politica anti-populaţie: scumpirile macină permanent puterea de cumpărare a oamenilor, mai ales că salariile şi pensile sunt îngheţate”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că, în urma creşterii preţului a energie în urma liberalizării, toate preţurile vor creşte.

„Au promis că vor proteja consumatorii, mai ales pe cei vulnerabili şi, în schimb, îngroapă milioane de români prin creşterea preţului energiei în urma liberalizării! Asta, deşi ministrul liberal visa electoral chiar ieftiniri! Drama este că energie şi combusitibili mai scumpi înseamnă explozia tuturor preţurilor din economie! Sărăcirea românilor se dovedeşte singurul lucru bine făcut în România lui Cîţu şi Iohannis”, conchid social-democraţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
energie,
preţuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.