PSD: Preşedintele României trebuie să înţeleagă mesajul votului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 decembrie 2020 74 afişări

Orice mandat de formulă guvernamentală formată de Orban şi partidele de dreapta va fi lipsit de legiTIMITATE, transmit, luni, social-democraţii: „Suntem gata să ne punem în slujba ţării, gata să conducem România. Preşedintele României trebuie să înţeleagă mesajul votului”.

„Românii au decis că PSD rămâne principala lor speranţă pentru a scoate România din criza sanitară şi cea economică în care au dus-o Orban şi PNL! Azi, PSD este gata să se pună în slujba ţării cu o echipă de profesionişti şi un program de guvernare solid! Suntem gata să conducem România cu energie, profesionalism şi competenţă pentru a readuce ţara pe drumul cel bun”, transmit pe Facebook social-democraţii.

PSD acuză că alegerile „au fost îngreunate de gestionarea necorespunzătoare” a pandemiei de guvernul Orban.

„Deciziile liberalilor au generat un haos inutil care a inhibat participarea populaţiei la acest scrutin atât de important. În ciuda acestor obstacole, am îndemnat oamenii să ţină cont că votul le va determina viitorul, într-un moment critic din istoria naţiunii noastre. Şi milioane de români au răspuns prin #vot! Românii au spus clar că doresc preluarea controlului asupra pandemiei şi înlăturarea unei guvernări incompetente care ne-a pus în pericol sistemul sanitar şi vieţile tuturor. De aceea, aceste alegeri pot fi considerate un referendum! Preşedintele României trebuie să înţeleagă mesajul votului şi să asculte voinţa românilor! Altfel, mandatul lui şi al oricărei formule guvernamentale formată de Orban şi partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate”, se mai arată în postarea PSD.

După numărarea a peste 60% din voturi, PSD se clasează pe locul întâi în preferinţele românilor, obţinând 29,39% din voturi la Camera Deputaţilor şi 29,83% în Senat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
guvernare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.