PSD: PNL nu vrea „Fără penali” că are zeci de penali pe liste. Dan Barna e penal şi se teme

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 noiembrie 2020 48 afişări

Liderii social-democraţi acuză PNL şi USR că nu vor adoptarea iniţiativei „Fără penali”: „PNL nu vrea legea pentru că are zeci de penali pe listă la parlamentare.USR nu vrea legea pentru că însuşi liderul Dan Barna e penal şi se teme de că va fi chemat la DNA”.

PSD: PNL nu vrea „Fără penali” că are zeci de penali pe liste. Dan Barna e penal şi se teme

„Acesta este adevărul despre cine a vrut şi cine nu să voteze iniţiativa <Fără penali>! Realitatea e simplă: USR şi PNL doar dau din gură crezând că pot păcăli electoratul. Faptele îi contrazic. ⚠️ PNL nu vrea legea pentru că are zeci de penali pe listă la parlamentare. USR nu vrea legea pentru că însuşi liderul Dan Barna e penal şi se teme de că va fi chemat la DNA”, scriu pe Facebook social-democraţii.

Iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” nu a putut fi votată în Senat din cauză că liberalii şi parlamentarii USR au boicotat şedinţa de plen. USR a anunţat că nu participă dacă nu va fi vot prin telefon, în timp ce liberalii i-au acuzat pe social-democraţi că vor să adopte legea pentru amânarea alegerilor parlamentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
pnl,
usr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.