PSD: Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 ianuarie 2021 111 afişări

Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea, susţin social-democraţii.

PSD: Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă

„Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea! În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Ţurţurilor”, este mesajul postat pe Facebook de social-democraţi.

Mesajul PSD vine după ce primarul general a spus, într-o emisiune TV, că 19 grade Celsius în case reprezintă normalitate în unele ţări europene.

Ulterior, Nicuşor Dan a revenit: „Am spus că sunt ţări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la Bucureşti. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea şi plăteşte proporţional. Toate acţiunile mele din aceste două luni şi jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu şi lung, să avem un astfel de sistem”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.