PSD Iaşi: Mihai Chirica, primarul care l-a luat pe „nu” în braţe

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 martie 2022 63 afişări

Social-democraţii ieşeni îl critică pe primarul Mihia Chirica. Ei afirmă că după şapte ani de administraţie locală condusă de acesta, marile proiecte întârzie să apară, iar imaginea oraşului este afectată de numeroasele scandaluri şi suspiciuni de corupţie, în care edilul a implicat comunitatea.

PSD Iaşi: Mihai Chirica, primarul care l-a luat pe „nu” în braţe

„După 7 ani de administraţie locală condusă de primarul Mihai Chirica, marile proiecte întârzie să apară, iar imaginea oraşului este afectată de numeroasele scandaluri şi suspiciuni de corupţie, în care edilul a implicat comunitatea”, potrivit unui comunicat de presă al PSD Iaşi.

Social-democraţii ieşeni acuză primarul pentru că municipiul nu are pasaje auto supra şi subterane, parcări de reşedinţă, şosea de centură, autogară, stadion, sală polivalentă, parc industrial, parcuri noi, autobuze electrică şi bazin olimpic de înot.

„Din păcate, în acest context Iaşiul pare condamnat la stagnare. Dacă ieşenii nu vor conştientiza că timp de 7 ani au fost păcăliţi cu vorbe dulci atunci nu vom avea prea curând un oraş care să se dezvolte într-un ritm accelerat. Iaşiul are nevoie de o administraţie competentă, cu viziune şi nu una care de abia reuşeşte să asigure funcţionalitatea oraşului. Iaşiul are nevoie de un primar care să fie permanent conectat la nevoile locuitorilor şi nu unul preocupat de rezolvarea problemelor penale. Marile proiecte de care au atât de multă nevoie ieşenii nu vor fi realizate prea curând. Mă gândesc aici la nevoia de îmbunătăţire a infrastrucruii rutiere, construirea unei autogări moderne, a unui stadion şi a unei săli polivalente. Toate acestea ar putea să aducă venituri suplimentare comunităţii. Dar primarul Mihai Chirica are alte preocupări. Iar comunitatea ar trebui să nu-l mai solicite în viitor.” a declarat senatorul Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Mihai Chirica a fost primar PSD, apoi, în 2020, s-a înscris în PNL şi a câştigat un nou mandat din postura de candidat liberal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
chirica,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.