PSD: Degeaba vrea premierul-datorie Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 ianuarie 2021 76 afişări

Social-democraţii îi dau replica premierului Florin Cîţu, care a acuzat PSD de fake-news: „Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români”.

PSD: Degeaba vrea premierul-datorie Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb

„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi! Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, <before COVID outbreak> (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu)! Nu le pasă deloc de ţară”, tansmite PSD într-un mesaj postat pe Facebook.

Social-democraţii adaugă că „şeful politic al lui Cîţu continuă modelul <totul pentru noi, nimic pentru români>, cu a doua serie a Ciolaniadei”.

„Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic! Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor. Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie. Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil. La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîţu-cîţu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Ţeparilor duce ţara direct în prăpastie”, conchid social-democraţii.

Premierul Florin Cîţu susţine că de câteva zile circulă un fake news despre scrisoarea CE către Ministerul Finanţelor şi spune că există o singură explicaţie pentru asta: „Scrisoarea este în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru”.

„PSD continuă campania de fake news. De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanţelor din România. Există o singură explicaţie pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză iar la PSD este clar o barieră acest lucru”, a scris vineri pe Facebook premierul Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.