PSD cere iar demisia lui Voiculescu: Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaun

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 aprilie 2021 69 afişări

Social-democraţii îi cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru”.

PSD cere iar demisia lui Voiculescu: Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaun

„Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziţie, invocând sus şi tare principiul responsabilităţii politice”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii cer din nou demisia ministrului Sănătăţii.

„Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic, <Sinistrul Sănătăţii> face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru! Aşa arată <reforma> pe care o face USR-PLUS”, se menţionează în finalul postării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
voiculescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.