PSD: Banii pentru şantierele din comunităţile locale s-au terminat. Cîţu: Lucrările vor fi finanţate

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 iunie 2021 87 afişări

Deputatul PSD Daniel Suciu susţine că banii pentru continuarea lucrărilor pe şantierele din comunităţile locale s-au terminat. În replică, premierul Florin Cîţu anunţă că toate lucrările vor fi finaţante Guvernul României.

PSD: Banii pentru şantierele din comunităţile locale s-au terminat. Cîţu: Lucrările vor fi finanţate

„I-am avertizat pe minunaţii guvernanţi conduşi de Cîţu că anul acesta e nevoie de circa 8 miliarde pentru continuarea miilor de şantiere din comunităţile locale. Şi s-a întâmplat ce era de aşteptat, au terminat banii în câteva luni”, a scris pe Facebook deputatul PSD Daniel Suciu.

Acesta susţine că dacă Guvernul nu alocă fonduri la rectificarea bugetară „se va crea un blocaj în toată ţara, iar cei care vor avea de suferit vor fi tot românii”.

În replică, premierul Florin Cîţu a anunţat că toate lucrările de investiţii prin PNDL vor fi finanţate de Guvernul României, conform legii.

„Ultimele tranşe de plată se referă la facturile depuse până în 15 iunie, care vor fi achitate etapizat până la 20 iulie. Plăţile restante vor fi achitate imediat după rectificarea bugetară obişnuită, la mijlocul anului”, a anunţat şeful Guvernului.

Acesta îi asigură pe aleşii locali că toate facturile conforme vor fi achitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
florin cîţu,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.