Protestele de la Madrid: Şase persoane arestate şi doi poliţişti răniţi

Postat la 18 august 2011 16 afişări

Şase persoane au fost arestate în noaptea de miercuri spre joi, iar doi poliţişti au fost răniţi în urma confruntărilor între forţele de ordine şi manifestanţii împotriva Papei de la Madrid.

Ciocnirile au izbucnit între poliţişti şi manifestanţii împotriva Papei după ce forţele de ordine au reţinut un manifestant care încerca să le atace cu sticle. Spre sfârşitul serii, scutierii au îndepărtat din Puerta del Sol şi ultimii manifestanţi, luând poziţii în mai multe zone din piaţă. Şase persoane au fost arestate şi doi poliţişti au fost răniţi, potrivit presei.

Sute de pelerini care participă la Zilele Mondiale ale Tineretului şi care urmează să se întâlnească joi cu Papa Benedict al XVI-lea, au întâmpinat manifestanţii prolaicitate cu strigăte ca "Trăiască Papa!", "Acest tineret este al Papei". Alţii cântau "Aleluia", rugându-se şi bucurându-se de muzică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spania,
madrid,
persoane,
arest,
protest
/actualitate/protestele-de-la-madrid-sase-persoane-arestate-si-doi-politisti-raniti-8630460
8630460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.