Proteste la Tarom pentru nişte licenţe care rotunjesc salariile

Autor: Mirabela Tiron Postat la 07 februarie 2013 34 afişări

Neprelungirea licenţelor pentru desfăşurarea operaţiunilor tehnice a determinat ieri 200 de angajaţi ai Tarom să facă un protest, însă compania a transmis că s-au purtat discuţii pentru lămurirea motivelor ce au cauzat nemulţumirea angajaţilor.

Neprelungirea licenţelor pentru desfăşurarea operaţiunilor tehnice a determinat ieri 200 de angajaţi ai Tarom să facă un protest, însă compania a transmis că s-au purtat discuţii pentru lămurirea motivelor ce au cauzat nemulţumirea angajaţilor. Expirarea licenţei pe care o deţin angajaţii din segmentul tehnic implică pierderea a 400 de lei lunar, dar şi o sumă care se acordă pentru perioada de concediu, potrivit lui Aurel Curdov, lider al Sindicatului Tehnic al Tarom, citat de Mediafax. La discuţiile purtate ieri au participat reprezentanţii companiei Tarom, cei ai Sindicatului Naţional Tehnic al Tarom şi ai Ministerului Transporturilor. "S-a stabilit în cadrul negocierilor că o comisie internă va efectua în cel mai scurt timp posibil o evaluare obiectivă pentru a stabili care sunt licenţele necesare pentru desfăşurarea operaţiunilor tehnice. Din această comisie vor face parte şi membri ai Sindicatului Naţional Tehnic Tarom", a transmis biroul de presă al Tarom. Aceeaşi sursă arată că în urma negocierilor de astăzi s-a stabilit de comun acord că numai licenţele necesare vor fi prelungite, conform tuturor reglementărilor naţionale şi internaţionale în vigoare. "Cei care lucrează în Tarom cu toţi au licenţe în baza cărora beneficiază de nişte sporuri salariale. Anumite activităţi de acolo considerăm că nu trebuie să se desfăşoare neapărat cu licenţă", a declarat Relu Fenechiu, ministrul transporturilor, citat de Mediafax.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
Tarom,
licenţe,
salarii
/actualitate/proteste-la-tarom-pentru-niste-licente-care-rotunjesc-salariile-10549395
10549395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.