Proteste in Grecia: Politia a ridicat baricade in jurul Parlamentului - FOTO

Postat la 28 iunie 2011 34 afişări

Mii de manifestanti au iesit pe strazile din Atena si Salonic (nord), marti, in prima zi a unei greve generale de 48 de ore, declansata de sindicate, in semn de protest fata de bugetul de austeriate dezbatut in Parlament.

"Nu masurilor de mizerie sociala, ajunge pana acum, nu mai vrem", se putea citi pe o pancarta, in fata sediului confederatiei din domeniul privat, GSEE, in centrul Atenei.Strigand "Proiectul de lege nu va trece", manifestantii au defilat, la inceputul dupa-amiezii, pana la Piata Syntagma, in fata Parlamentului, unde si-au instalat tabara, de peste o luna, "indignatii", o miscare populara lansata in mai, in Spania, care s-a raspandit si in Grecia.

Cu doua ore mai devreme, aproximativ 4.000 de membri ai Frontului Muncitorilor (Sindicatul Pame, procomunist) au defilat, de asemenea, pana la Piata Syntagma, potrivit unor jurnalisti AFP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
Grecia,
baricade,
Parlament
/actualitate/proteste-in-grecia-politia-a-ridicat-baricade-in-jurul-parlamentului-foto-8404045
8404045
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.