Protest spontan la Ministerul de Finante si la Directii de Finante din tara

Postat la 13 octombrie 2010 15 afişări

Cateva sute de functionari din Ministerul Finantelor Publice au declansat un protest spontan si s-au strans in holul principal de la intrarea in institutie, nemultumiti ca nu au primit sporurile salariale. Si angajatii unor Directii de Finante din tara a declansat proteste spontane, in semn de solidaritate fata de colegii din Bucuresti.

Angajatii Ministerului de Finante au urcat pe holul de la primul etaj al institutiei, unde se afla cabinetul ministrului Gheorghe Ialomitianu.

Salariatii din sediul central al Ministerului Finantelor, dar si din Agentia Nationala de Administrare Fiscala reclama ca dupa eliminarea sporurilor veniturile lor au scazut drastic, dupa ce anterior salariile de baza le-au fost reduse cu 25%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
protest,
functionari,
sporuri,
posturi
/actualitate/protest-spontan-la-ministerul-de-finante-si-la-directii-de-finante-din-tara-7473738
7473738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.