PROTEST ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII, după decizia Curţii Constituţionale

Postat la 21 august 2012 14 afişări

Peste 200 de persoane care au protestat, marţi, în faţa sediului Curţii Constituţionale s-au mutat în Piaţa Universităţii, după ce, Curtea Constituţională a referendumul pentru demiterea preşedintelui nu este valabil şi Traian Băsescu va reveni la Cotroceni.

Aceştia au plecat din faţa sediului Curţii Constituţionale după aproximativ patru ore de protest, după finalizarea şedinţei CC în care s-a constatat că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, dar nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil, astfel că, la data publicării deciziei în Monitorul Oficial, Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.

"Nu o să mai plecăm din Piaţa Universităţii decât în momentul în care Traian Băsescu va alege să-şi dea demisia, aşa cum a hotărât poporul la referendum" a spus unul dintre protestatari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-in-piata-universitatii-dupa-decizia-curtii-constitutionale-9966718
9966718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.