Protest al Andreei Paul în Parlament faţă de creşterea preţurilor/Hrebenciuc: V-aţi uşurat, doamnă?

Postat la 09 aprilie 2013 13 afişări

Deputatul PDL Andreea Paul a venit, marţi, în plenul Camerei, cu două coşuri cu alimente, pentru a arăta că preţurile acestora s-au majorat sub guvernarea USL, demersul ei fiind tratat într-un registru ironic de preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc, care a întrebat-o: "V-aţi uşurat, doamnă?".

Protest al Andreei Paul în Parlament faţă de creşterea preţurilor/Hrebenciuc: V-aţi uşurat, doamnă?

 Marţi, înainte de şedinţa de plen a Camerei, mai muţi democrat-liberali, coorodnaţi de liderul de grup Mircea Toader, au instalat pe holul Camerei Deputaţilor un banner de 9 metri pătraţi pe care era inscripţionată piramida alimentară şi procentele cu care s-au majorat produsele alimentare sub guvernarea USL.

"Mâncăm mai scump sub guvernarea USL. Niciun leu în plus la salariul mediu net al românilor sub USL", era mesajul inscripţionat pe bannerul pe care Mircea Toader şi doi democrat-liberali s-au stăduit să îl monteze nu mai puţin de 25 de minute.

După amplasarea bannerului a venit pe hol deputatul PDL Andreea Paul, care a ţinut în faţa camerelor de luat vederi o miniconferinţă de presă pe subiectul majorării preţurilor la produsele alimentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-al-andreei-paul-in-parlament-fata-de-cresterea-preturilor-hrebenciuc-v-ati-usurat-doamna-10724216
10724216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.