ProSport este relansat, vineri, în format broadsheet, la acelaşi preţ

Postat la 07 iunie 2012 17 afişări

Cotidianul ProSport va fi relansat, vineri, într-un nou format - broadsheet 40x63 mm -, la acelaşi preţ ca şi până acum, de 2 lei, şi va putea fi găsit la toate punctele de difuzare a presei, potrivit unui comunicat.

"ProSport este ziarul care are curajul să se relanseze, începând din 8 iunie, pe formatul broadsheet, într-o perioadă în care multe ziare îşi închid apariţia, îşi reduc numărul de pagini, scad în vânzări, îşi micşorează formatul. Pe perioada Campionatului European şi a Jocurilor Olimpice, urmărim să oferim cititorilor noştri o experienţă media specială", spune Lucian Lipovan, redactor-şef al cotidianului.

Noul format aduce o structurare mai bună a paginii, poze mai mari, spectaculoase, infografii de impact, conţinut editorial mai amplu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cotidian,
ProSport,
broadsheet,
preţ
/actualitate/prosport-este-relansat-vineri-in-format-broadsheet-la-acelasi-pret-9718975
9718975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.