Proprietarii agenţiei online Vola.ro, cu afaceri de peste 20 mil. euro, vor să vândă 30% din firmă

Postat la 17 iunie 2013 82 afişări

Proprietarii agenţiei online de turism Vola.ro vor să vândă 30% din acţiunile grupului care deţine firma din România şi care activează şi pe pieţele din Polonia, Ucraina şi Vietnam, a declarat agenţiei MEDIAFAX Daniel Truică, managing partner Vola.ro, care evaluează grupul la 27-30 milioane euro.

Proprietarii agenţiei online Vola.ro, cu afaceri de peste 20 mil. euro, vor să vândă 30% din firmă

 "Noi mai avem un business similar în Polonia, unul în Ucraina şi altul în Vietnam. Volumul cifrei de afaceri din Polonia reprezintă cam 75% faţă de vânzările din România. Ucraina se va apropia de 1,5 milioane de euro în acest an, iar activitatea din Vietnam este chiar la început. Eu nu am acţiuni la societăţile din Polonia, Ucraina sau Vietnam, însă avem o înţelegere că la momentul vânzării o să am participaţie de 25% în tot grupul, pentru că intenţionăm să vindem tot grupul, nu doar afacerea din România", a spus Truică.

Daniel Truică deţine 33,3% din Vola.ro, firma înregistrată în România, cu afaceri de aproape 21 de milioane de euro anul trecut. Restul de 66,6% este în posesia unui fond de investiţii polonez înregistrat în Cipru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarii-agentiei-online-vola-ro-cu-afaceri-de-peste-20-mil-euro-vor-sa-vanda-30-din-firma-10977575
10977575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.