Propietarul La Mama: Restaurantul e un loc aproape pervers. Dacă nu eşti în permanenţă acolo, absolut toată lumea te poate fura
Sarmalele conduc de peste zece ani în topul preferinţelor românilor care mănâncă la restaurant, urmate de tochitură şi de şniţele, dar şi de ciorbe, a declarat agenţiei MEDIAFAX Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama.
"În restaurantele noastre cele mai căutate produse sunt mâncărurile gătite şi ciorbele. Sărmăluţele sunt de 14 ani în topul vânzărilor. Tochitura şi şniţelele sunt şi ele foarte căutate. Cred că sărmăluţele sunt preferate pentru că reprezintă un fel de mâncare foarte bun. Ele sunt căutate şi pentru că acasă este greu să le mai faci", a spus Mahu. Omul de afaceri deţine opt restaurante La Mama în Bucureşti şi unul sezonier la Mamaia, cărora li se adaugă trei cafenele Cafepedia, dintre care două în Bucureşti şi una la Iaşi. În ultimii ani, din cauza crizei, românii intră mai rar în restaurante.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro