Proiectul scrisorii de intentie FMI: Oltchim va fi lichidata daca privatizarea esueaza in acest an

Postat la 11 mai 2011 9 afişări

Compania Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) va fi trecuta in lichidare daca Guvernul nu reuseste sa vanda pana la sfarsitul acestui an pachetul majoritar de actiuni pe care statul il mai detine la combinatul chimic, indica proiectul din data de 3 mai al scrisorii de intentie discutata de Executiv si FMI.

Documentul, datat in urma cu o saptamana, include un calendar cu termene extrem de scurte pentru privatizarea combinatului chimic, dar si varianta trecerii companiei in lichidare in cazul unui "insucces" in acest an al procesului de privatizare. Proiectul scrisorii de intentie releva intentia Guvernului de a vinde pana la sfarsitul acestui an pachetul de actiuni Oltchim ramas in proprietatea statului si de a identifica in urmatoarele luni o solutie pentru datoriile combinatului. Este prevazuta astfel angajarea pana la sfarsitul lunii iunie a unui consultant juridic pentru privatizarea companiei, a unei banci de investitii pentru privatizare pana la sfarsitul lunii septembrie, precum si finalizarea procedurilor de licitatie pana la sfarsitul acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
privatizare,
oltchim,
actiuni,
pachet,
guvern,
FMI
/actualitate/proiectul-scrisorii-de-intentie-fmi-oltchim-va-fi-lichidata-daca-privatizarea-esueaza-in-acest-an-8260666
8260666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.